Aziz Yıldırım'a sert tepki!  "Herkes haddini bilecek"

Aziz Yıldırım'a sert tepki!  "Herkes haddini bilecek"

Trabzonspor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetle ligde kalan Bursaspor'da Başkan Ay böyle bir sezon yaşattıkları için taraftardan özür diledi.

Gelecek adına radikal kararlar alacaklarını anlatan Ay, şöyle konuştu;

"Herkes kendisini Bursasporlu zannediyor ama kimse kusura bakmasın, ben hepsinden daha Bursasporluyum. Herkes çok güzel konuşuyor ama sadece konuşuyorlar. Kimse bir şey yapmıyor. 1.5 senedir kulüpteyim, başkanım, maalesef birlikteliği göremedim. Gerçek Bursaspor taraftarlarından bu üzüntüyü yaşattığımız için özür diliyorum. Ama şundan emin olsunlar ki onlar bir üzülüyorsa, ben yüz üzülüyorum. Çünkü neticede bu kulübün başkanıyım. Allah doğruların yanındadır her zaman. Biz de doğru hareketler yaptık. Namuslu, dürüst olarak bu işi götürmeye çalıştık. Çok şükür Allah yardım etti, bugün de kümede kaldık. Hiçbir zaman 'kümede kalmaya oynuyoruz' diye bir laf konuşmadım, ama maalesef durum buraya geldi. Gelecek hafta arkadaşlarla görüşüp, gelecek adına gerekeni yapacağız. Türkiye bizim ne kadar güçlü bir taraftarımız olduğunu gördü. Mübarek Ramazan ayında taraftarlarımız Bursaspor'u desteklemek için o kadar yol geldi. Hepsine teşekkür ediyorum. Tabiki radikal kararlar alacağız. Bundan sonra böyle şeylerin olacağını düşünmüyorum."

'AZİZ YILDIRIM ART NİYET ARIYOR'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarında art niyet aradığını anlatan Başkan Ay, "Aziz Yıldırım 4-5 aydır Bursaspor ile fazla uğraşmaya başladı. Bütün olayı FETÖ'ya yansıtmaya çalışıyor. Kendisine inanmıyorum. Böyle bir güne demeç vermesini yakıştıramadım. Yazıklar olsun. O Fenerbahçe başkanı ise, ben de koskoca Bursaspor'un başkanıyım. Nedir bu megalomanlık. Ayıp, hakikaten ayıp, yazıklar olsun. Beraberce halettik Trabzon ile bu işi, hayret bir şey" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM ŞU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün düzenlenen kulübün Mali Genel Kurulunda, şu açıklamaları yapmıştı;

"2011'de FETÖ'nün operasyonu olmuştur. 2010'da biz güle oynaya şampiyon olacakken, yapılanları çok iyi biliyoruz. O dönemde Trabzonlu oyuncular televizyonlara çıkıp 'Şu kardeşimle Amerika'ya gideceğim' diyorlardı. Bakalım bugün Bursa'ya karşı nasıl oynayacaklar. O zaman şampiyon yaptılar, şimdi küme düşürecekler mi göreceğiz."