’’Aziz Yıldırım soyunma odasına indi ve...’’

’’Aziz Yıldırım soyunma odasına indi ve...’’

Sarı-lacivertli takımın, Suat Altın İnşaat Kayser Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal bu müsabakayı değerlendirdi.

Kartal, “Bu akşamki Erciyes maçında 3 puan almak ve şampiyonluk iddiamızı sürdürmek için hazırlanmıştık. İyi de başladık maça ama arkasından bir gol yedik. İlk devreye baktığımız zaman üretkenlik yoktu takımımızda, vasattık. İkinci yarı oyuncularım iyi reaksiyon gösterdiler. Ama olmadı kazanamadık. Sonuçta Erciyes takımını da iyi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Sonuçta 1 puan alabildik. Bazen çok istersiniz olmaz. Şampiyonluk yolundaki rakibimizden 3 puan gerideyiz. Kalan 3 maçı en iyi şekilde kazanıp sonuna kadar bu yarışı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı

Aziz Yıldırım’ın devre arasında soyunma odasına inip inmediğinin sorulması üzerine deneyimli çalıştırıcı, “Sonuçta futbolda her şey olabiliyor. 3 puan gerideyiz ama averaj üstünlüğüne sahibiz. Şansımız devam ediyoruz ve teslim olmayacağız. Başkanımızla ilgili kızdığı şeklinde söylenenlere katılmıyorum ama devre arasında soyunma odasına indi ve futbolcuları motive etti” yanıtını verdi.

Son haftalarda oynanan oyunla ilgili ise Kartal, oyuncuları psikolojik olarak hazırlanmaya çalıştıklarını ve şampiyonluk yarışındaki takımların oynadıkları futbolun iyi olmadığını ifade etti. Kendilerinin de iyi futbol oynamadığını dile getiren İsmail Kartal, mental olarak hazırlıklarını sürdüreceklerini söyledi.

Hakemle ilgili gelen bir soru üzerine sarı-lacivertli çalıştırıcı, “Çok fazla söylenecek bir şey yok. İkinci yarı kazanmayı hak eden taraf bizdik. Sadece golü bulamadık. Hakemle ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Diego’nun pozisyonunun ise çok net olmadığı söylendi” cevabını verdi.