Babel Group’tan yaza renkli merhaba

Babel Group’tan yaza renkli merhaba

 Bünyesinde barındırdığı Grafik Tasarım, Web Tasarım & Yazılım, Medya & Prodüksiyon ve Açıkhava Reklam firmalarının tüm çalışanlarını bir araya getirerek güzel bir ‘Yaza Merhaba Brunch’ı organize eden Babel Group, birlikte çalışmanın verdiği sinerjiyi daha da yükseklere çıkarmayı hedefliyor.

“HEP BİRLİKTE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sektörün genç ve dinamik yüzünü temsil ettiklerini vurgulayan Babel Group Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çıbuk, bünyesinde bulundurdukları firmaların çalışanlarını birçok farklı organizasyon ile bir araya getirerek çalışanlar arasındaki sinerjiyi yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi. 12 yıldır Bursa’da ve Türkiye’nin farklı illerinde çok sayıda projeye imza attıklarını açıklayan Faruk Çıbuk, dünyanın gelişen ve değişen iletişim kuramlarını çok iyi takip ettiklerini ve bu gelişmeler ışığında Bursa’da da önemli kreatif çalışmalar yaptıklarının altını çizdi.

Yeni dönemde de aynı kurumsal yapı ve başarılı organizasyonlar ile müşterilerine hizmet vereceklerini belirten Çıbuk, “Grup çatımız altındaki firmalarımız ile her zamanki gibi en iyi hizmeti ve en başarılı projeleri hayata geçirmeye odaklanacağız. Hep birlikte büyümeye devam edeceğiz. Sektörümüz için elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize görev edindik” dedi.