BACAKLARINI İŞ MAKİNESİNE KAPTIRAN GENÇTEN SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

BACAKLARINI İŞ MAKİNESİNE KAPTIRAN GENÇTEN SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde çalıştığı hayvan çiftliğinde bacaklarını iş makinesine kaptırarak ağır yaralanan ve iki bacağının kesilme ihtimali bulunan Emrah Ataş, yapılan başarılı operasyonlarla yoğun bakımdan çıkarılarak servis odasına alındı. Bacakları kesilmediği için çok mutlu olduğunu ifade eden Ataş, doktorlara ve hastane personeline teşekkür etti.
Elazığ’ın Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş köyündeki bir hayvan çiftliğinde çalıştığı sırada bacaklarını iş makinesine kaptırarak ağır yaralanan Emrah Ataş’ın (18) tedavisi Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde devam ediyor. Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde gerçekleştirilen başarılı operasyonla bacaklarına yeniden kavuşma ihtimali doğan Ataş’ın tedavisine Plastik Cerrahi Servisi’nde devam ediliyor. Operasyonla ilgili bilgi veren Plastik Cerrahi Klinik Asistanı Dr. Furkan Kayhan, "Hastamız 24 Ocak’ta hastanemize getirildi. Sağ ve sol bacağında ciddi travmaya bağlı kırıklar mevcuttu. Bundan dolayı hastanın bacaklarının kesilme durumu söz konusuydu. Ortopedi, kalp damar ve plastik cerrahi ekiplerinin katılımıyla yaklaşık 10 saat süren bir ameliyat gerçekleştirildi. Kemikler sabitlendi, damarlarına by-pass yapıldı. Şu an bacaklarının kesilme gibi bir durumu yok. Açık yaralarının enfeksiyon tedavisini yapmaya çalışıyoruz. Ardından sağlam yerlerden alacağımız derilerle açık yerleri kapatacağız. Hastanın durumu şu an stabil" dedi.
Amca Mustafa Ataş ise hastane doktorlarına teşekkür ederek, "İlk etapta bacakların kesileceği söyleniyordu. Ama yapılan ameliyatla bacakları kesilmekten kurtuldu. Şu an durumu gayet iyi. Sağlığı yerinde. İnşallah daha da iyi olacak" diye konuştu.
Bacaklarını iş makinesine kaptıran ve bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Plastik Cerrahi Servisi’nde tedavisine devam edilen Emrah Ataş ise, "Bacaklarımın kesilmeyecek olması sevindirici. Şu anda durumum iyi. Herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.