Başkan Altay, Cuma Buluşmasında

Başkan Altay, Cuma Buluşmasında

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından her hafta farklı bir lokasyonda gerçekleşen Cuma buluşmaları devam ediyor.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın bu haftaki adresi Mobilyacılar Sitesi oldu. Mute Camisinde kılınan Cuma namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, gelen istek ve önerileri dinledi. Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, ilçe teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.
“Selçuklu’da yaşayan hemşehrilerimizin yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor” diyen Başkan Altay, “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Cuma buluşmaları kapsamında her hafta ilçenin farklı bir bölgesinde hemşehrilerimizle buluşuyor, onlardan gelen istek ve önerileri bizzat kendilerinden dinliyoruz. Amacımız hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak, güzelleştirecek ve standardını arttıracak işler ortaya çıkarmak. Bu hizmetleri yaparken Selçuklu’nun marka değerini arttıracak, Kelebekler Vadisi, Kongre Merkezi, Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi gibi birçok prestijli projeleri de hayata geçiriyoruz” dedi.
Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı olmasından Konyalılar olarak çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Altay, “Yeni Türkiye’nin Yeni Başbakanı, hemşehrimiz Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ilk mitingini cumartesi saat 17:00 de Konya’da, hemşehrileriyle birlikte yapacak. Bu kutlu yolda Başbakanımıza her zaman olduğu gibi en büyük desteği yine Konya’nın vereceğinden hiç şüphem yok. Bütün hemşehrilerimizi, Memleket Sevdalısı Başbakanımızla buluşmaya, Şehir Meydanına davet ediyorum” diye konuştu.