Başkan Altepe´den, Somalı Afetzedelere Moral

Başkan Altepe´den, Somalı Afetzedelere Moral

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Soma’dan gelen kadın ve çocuklarla bir araya gelerek, onlara moral verdi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 13 Mayıs’ta Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini ağırladı. Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Bursa Kadın Kuruluşları Birliği, Bursa İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği ile Uludağ Üniversitesi Güçlendirme Vakfı iş birliğiyle Bursa’ya gelen madenci aileleri, Kayhan Döner Sofrası’nda Başkan Altepe’yle buluştu.
Duygu ve düşüncelerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Soma dostu şehirlerin başında Bursa’nın geldiğini söyledi. Afetin yaşandığı anda Soma’nın yanında olduklarını, şimdiden sonra da yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Altepe, “Ne yaşanırsa yaşansın, önemli olan geleceğe güvenle bakabilmektir. Onun için her zaman sizlere moral verecek, destek olacak bir Bursa daima var” dedi.
Büyükşehir Belediyesi´nin şehit aileleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını, imkanlar nispetinde her türlü desteğin verildiğini kaydeden Başkan Altepe, “Bursa güçlü bir şehir ve Soma’nın her zaman için desteklenmesini bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Bugüne kadar gerektiği gibi ilgilendik, inşallah bundan sonra da aynı hassasiyetle ilgileneceğiz. Her türlü organizasyonla yanınızda olacağız” diye konuştu.
Somalı şehit ailelerine Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı davete icabet ettikleri için teşekkür eden Başkan Altepe, afetzedelere sonraki hayatlarında başarılar diledi.
Başkan Altepe’nin Somalı afetzedelere yönelik gerçekleştirdiği konuşma, alkışlarla karşılık buldu. Duygu ve düşüncelerini dile getiren davetliler, kendilerine sağladığı imkanlar nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
3 gün boyunca Bursa’da kalacak olan 57 kişilik heyet, Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği rehberler aracılığıyla Bursa’nın tarihi ve turistik değerlerini tanıyacak.