Başkan Altunbaş’tan Ortahisar Kaymakamı’na "hayırlı Olsun" Ziyareti

Başkan Altunbaş’tan Ortahisar Kaymakamı’na "hayırlı Olsun" Ziyareti

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’nu makamında ziyaret etti.
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, ekibi ile birlikte Ortahisar İlçe Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’na ‘hayırlı olsun’ dediler. Başkan Altunbaş, Kasım ayında Ortahisar’a atanan Şirinoğlu’nun, bir aylık Çin programı sonrasında Trabzon’a geldiğini ve ziyaretin o nedenden dolayı geciktiğini ifade etti.
Başkan Altunbaş, Türkiye olarak cennette yaşadıklarını ifade ederek, “Burada siyaset yapmayacağım. Ama 13 yıl önce de Türkiye’de yaşıyorduk. O zamanlar geleceğe dair ‘Ne yapabiliriz’ diye bir program yapılıyordu. Herkes günü kurtarma peşindeydi. Şimdi Türkiye’de 2023-2071 gibi uzun vadeli hedefler koyuyoruz. Gün kurtarma hedefinden çıkan bir Türkiye var” dedi.
Ortahisar İlçe Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Altunbaş ve ekibinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek, baba toprağında kaymakamlık yaptığını söyledi. Şirinoğlu, “Ben de Ofluyum. Oradan Samsun Bafra’ya yerleştik. Trabzon’la alakamı hiç kesmedim. Şimdi de burada kaymakamlık yapmak nasip oldu” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Şirinoğlu, Çin incelemeleri ile ilgili de bilgi vererek, “Çin’de alan incelemesi üzerine bir aydan fazla kaldık. Alan incelemesi, sosyal belediyecilik, sistemler çalışmalar, modern tarımda kapalı sistem üretim, organik tarım firması, insanın kalifiye hale getirilmesi ve gencinden yaşlısına herkesin mutlu edilme çabası ile ilgili incelemelerde bulunduk” diye konuştu.