Başkan çağlayan muhtarları dinledi

Başkan çağlayan muhtarları dinledi

Başkan Neşet Çağlayan, ve AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Nikah Salonu’nda ilçeye bağlı 31 mahallenin muhtarı ile bir araya gelerek, 2015 yılında planlanan yatırımları masaya yatırdı. Muhtarlarla yeni yılın projeleri de görüşüldü. Milletvekili Aydın, büyükşehir yasası ile birlikte bazı aksaklıklar yaşadıklarını belirterek, “Ancak bu geçiş sürecini geride bıraktık. Artık 2015 yılı ile birlikte artık geçiş sürecini tamamlamış ve planlamaların hayata geçirileceği bir yıl olacak” dedi.

Aydın, 15-20 gün içinde BUSKİ’nin Orhangazi’deki yapılanmasını da tamamlayacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise, geçmişten bugüne gelen hizmetlerin takipçisi olacağını belirterek, “Bu konulardaki planlamalarımızı yapıp buna göre çözüm arayacağız" dedi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, daha sonra tek tek muhtarları dinledi. Hangi mahallenin ulaşım ihtiyacı varsa 2015 yılı ile birlikte Burulaş ile birlikte çözümü için uğraşacaklarını kaydeden Çağlayan, 2015 yılı için 1 büyük saha, 5 de küçük halı saha olmak üzere toplam 6 futbol sahası projesinin yatırım programına alındığını anlattı. Çağlayan, 15 Ocak tarihinden itibaren Orhangazi Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi sağlık birimlerinin haftanın belirli günlerinde mahallelere giderek sağlık taramaları gibi hizmetler vereceğini kaydetti.