Başkan Doğan, Köylerin Eksiklerini Tespit Ediyor

Başkan Doğan, Köylerin Eksiklerini Tespit Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köylerdeki eksikleri yerinde tespit etmek amacıyla yaptığı geziler kapsamında Nebihocalar ve Şahinler köylerini ziyaret etti.
Başkan Doğan’ın köylerdeki inceleme gezisine Belediye Meclis üyesi ve Muhtar Masası Sorumlusu Mehmet Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri katıldı. Nebihoca Muhtarı Beytullah Tekerli ile Şahinler Muhtarı İlhan Demir ise Başkan Doğan’a köy inceleme gezisinde eşlik ettiler.
Muhtarlardan köylerin sorunları hakkında bilgi alan Başkan Doğan, Sık sık köylerimizi ziyaret ediyoruz. Yaptığımız ziyaretler sırasında sorunları yerine görme imkanı buluyoruz. Geçen 10 yıldan beri Büyükşehir Belediyemiz köylerimize önemli hizmetlerde bulundu. Geçtiğimiz 30 Mart seçimlerinden sonra köylerin sorumluluğu belediyemize geçti. Böylelikle köylere artık hem Büyükşehir hem de İzmit Belediyesi olarak bizler hizmet götürmeye başladık. Bu köylerimiz için büyük bir şanstır. Bu dönemde de köylerimize hizmetler artarak devam edecek” dedi.
Doğan, köylerdeki çeşmeleri onarıp daha kullanışlı hale getirdiklerini, köy konakları, köy meydanlarıyla parklar ve çevre düzenlemeleri yapıldığını da sözlerine ekledi.