Başkan Dündar’dan Patlamada Yaralanan İşçilere Geçmiş Ziyareti

Başkan Dündar’dan Patlamada Yaralanan İşçilere Geçmiş Ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, önceki gün Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) meydana gelen patlama sonucu büyük hasar gören fabrikayı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz Pazartesi günü flok ve barak baskı yapan bir fabrikada doğalgazdan kaynaklandığı ileri sürülen patlama meydana gelmiş ve 1’i ağır 8 kişi yaralanmıştı. Yaşanan üzücü olayın ardından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker ile birlikte patlamanın yaşandığı fabrikayı ziyaret etti. Fabrikanın içerisini gezerek patlama hakkında yetkililerden ve fabrika çalışanlarından bilgi alan Başkan Dündar, “Yaşanan bu üzücü olayda tek tesellimiz, kimsenin hayatını kaybetmemiş olmasıdır. Allah bu tür kazaları bir daha yaşatmasın” dedi.
Fabrika sahiplerine, yaşanan üzücü olayda yaralanan işçileri soran Başkan Dündar’a yetkililer, durumu ağır olan ve yoğun bakımda tedavi edilen işçinin bulunduğunu, bunun da kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Fabrikayı gezdiğinde ne kadar büyük bir patlama yaşandığını daha iyi anladığını ifade eden Başkan Dündar, “Patlama ve sonrasında çıkan yangın tüm fabrikayı harabe hale getirmiş. Bu üzücü olayda bizleri avutan tek şey herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması. Ağır yaralı olan işçi kardeşimizin son durumu hakkında fabrika sahiplerinden bilgi aldık. İnşallah olayda yaralanan tüm işçi kardeşlerimiz sağlığına en kısa sürede kavuşur. Kendilerine ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. İnşallah bu olay son olur. Böyle bir olayı bir daha yaşamamamızı teminni ediyorum” diye konuştu.