BAŞKAN GENÇ, ASKON’DA

BAŞKAN GENÇ, ASKON’DA

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yeni Dünya, Yeni Türkiye ve Yeni Samsun üçlemini yanyana koymak zorundayız. Samsun’un hedefleri, Türkiye ve dünyanın gerçekleriyle örtüşmelidir" dedi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi’nin bir otelde düzenlenen aylık toplantısı’nın bu ayki konuğu Canik Belediye Başkanı Osman Genç oldu. Toplantıda ASKON üyelerine hitap eden Başkan Genç, işadamlarına Yeni Dünya ve Yeni Türkiye’nin öneminden ve Samsun’un rolünden bahsetti. Genç, "Yeni Dünya, Yeni Türkiye ve Yeni Samsun üçlemini yanyana koymak zorundayız. Samsun’un hedefleri, Türkiye ve dünyanın gerçekleriyle örtüşmelidir" dedi.
HEDEFLER DÜNYAYLA ÖRTÜŞMELİ’
Yeni Dünya düzlemine geçilirken Yeni Türkiye’nin güç demek olduğunu ifade eden Genç, "Eğer geleceğe koşacaksak Yeni Dünya, Yeni Türkiye ve Yeni Samsun’u birbirinden ayıramayız. Şehirler de ülkelerin istikamet yolunda koşarken, şehirlerin hedefleri ülkelerin hedefleriyle örtüşmelidir. Yani Samsun’un hedefleri Yeni Dünya ve Yeni Türkiye ile aynı olmalıdır. Buna Yeni Samsun ve Yeni Güç demeliyiz. Böyle bakarsak Samsun geleceğe umutla bakma imkanı yakalar" diye konuştu.
ASKON Şube Başkanı Furkan Okudan da, "Askon dünyanın ve ülkemizin adalet temelinin yeniden şekillendirilmesi için farklı zenginlikler üreten, üye işletmelerin rekabet gücünü artırmak, haksızlıkların giderilmesi için mücadele vermek, iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesini sağlamak isteyen bir kuruluştur" dedi.
Program sonunda ASKON Şube Başkanı Okudan, Başkan Genç’e Kur’an-ı Kerim’in ilk harfi olan "Elif" yazılı bir tablo hediye etti.