BAŞKAN GÖKÇEK’E BİR ÖDÜL DAHA

BAŞKAN GÖKÇEK’E BİR ÖDÜL DAHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.
Dünya Gazeteciler Derneği’nce düzenlenen 2014 Medya Oskarları Ödül Töreni, Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Başkan Gökçek’in ödülünü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı. Ödül töreninde ayrıca siyasetten medyaya, eğitimden, bilime, tiyatrodan sinemaya, müzikten şiire kadar Dünya Gazeteciler Derneği’nce yılın en iyisi seçilen 48 kişi ve kuruluşa ödül verildi.
Dünya Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Orhan Selen, törende yaptığı konuşmada, başarılı olmuş kişi ve kuruluşları ödüllendirmeyi ve onları teşvik etmeyi amaçladıklarını belirterek, “Dünya Gazeteciler Derneği olarak alanlarında 2014 Yılının En İyilerini belirlemek için resmi web sitemizde bir oylama gerçekleştirdik. Türkiye’nin dört bir yanından izleyicilerimiz ve okurlar oylamaya ilgi gösterdi. Ödül alacak kişi ve kurumlar oylama sonucu belirlendi. Bu başarılarından dolayı hepsini kutluyoruz” dedi.