Başkan Hüdayi Yazıcı sert çıktı!

Başkan Hüdayi Yazıcı sert çıktı!
AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, yaptığı açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti, tüm siyasi kurumların üstündedir. Başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Milli İstihbarat Teşkilatımız olağanüstü bir çaba göstermiş ve terör örgütünün elinde bulunan 49 vatandaşımız burunları bile kanamadan ülkemize getirilmiştir. Bu tarihi operasyonu küçümsemek, bu önemli başarıyı gölgelemek isteyenler dönüp kendilerine ve geçmişte kendi yaptıkları işlere baksınlar” dedi.

“SİYASET YAPMAK İSTEYENLER, DEVLETİN KENDİLERİNE VERDİĞİ ZIRHLARDAN KURTULSUN”

AK Parti Hükümeti’nin 13 yılda yaptığı her önemli çalışmaya bir kulp takmaya çalışan zavallı bir kesimin bulunduğuna işaret eden Yazıcı, paralel yapının ve belli grupların böyle yaparak kendilerine prim kazandırmaya çalıştıklarını vurguladı. Devletin içerisindeki derin yapılaşmaya dikkati çeken Yazıcı; “ Bu devletin içerisinde kendilerinin yöneteceği derin bir devlet kurmaya çalışan yapıların olduğu artık herkesin malumudur. Bu devletin işleyiş şekli içerisinde derin güçler hiçbir zaman başarılı olmadılar. Olmayacaklardır da. Devlet işleyişinde söz sahibi olmak isteyenler çıkar siyaset yaparlar. Ancak siyaset yapmak isteyen insanlar da, devletin kendilerine vermiş olduğu zırhlardan sıyrılmak zorundadırlar. Bu isterse cübbe olsun, isterse üniforma olsun, isterse apolet olsun, ne olursa olsun bunun içerisinden çıkmaları gerekmektedir. Siyaset arenası Türkiye’de çok geniş imkânlara sahip. Kendi arzularına göre, kendi düşüncelerine göre millete vaat edecekleri şeyler bellidir. Milletimizin de siyasetten beklentisi bellidir. Çıkıp siyaset yapabilirler. Bunun haricinde hiçbir güce ülkemizde bugüne kadar müsaade edilmedi. Bundan sonra da asla müsaade edilmeyecektir. Özellikle yeni Türkiye’de bunlar kendilerine hiçbir zaman meşru bir zemin bulamayacaklardır” şeklinde konuştu.

“YANLIŞ ADIM ATANLAR ZAMAN İÇİNDE UNUTULMAYA MAHKUMDUR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaman zaman paralel yapılarla ilgili açıklamalarının devam ettiğini hatırlatan Hüdayi Yazıcı, teşkilat olarak sonuna kadar Cumhurbaşkanlarının arkasında olduklarını belirtti. “Biz bir yol gidiyoruz ve bu yolda dümdüz gitmek gerekiyor” diyen Hüdayi Yazıcı, konuşmasına şöyle devam etti: “Aynı ahenk içerisinde yürümemiz gerekiyor. Özellikle teşkilatlar olarak gerek Cumhurbaşkanımızın gerekse Başbakanımızın yürüdüğü yolda yürümeliyiz. Hiçbir yalpalama olmadan, hiçbir yalpalamaya izin vermeden hep birlikte yürümemiz gerekiyor. Bu yolda yürümek için gereken neyse de herkes üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek zorundadır. Burada yanlış adımdalar atan, birlikte yürümeyi beceremeyenler zaman içerisinde unutulmaya ve bütünün dışında kalmaya mahkûmdurlar. İnandığımız yolda hiç taviz vermeden hep birlikte yürüyoruz. Tüm dava arkadaşlarımızın da aynı şekilde bizlerle birlikte olacağına sonuna kadar inanıyorum.

“AVUÇLARINI YALAYACAKLAR”

AK Parti’nin bütün siyasi çalışmalarında desteğini halktan aldığını söyleyen Yazıcı, bu desteği de yine halka hizmet etme noktasında sonuna kadar kullandıklarını kaydetti. Yazıcı; “Halkımıza değişik kanallardan yaklaşmaya çalışanlar her zaman olduğu gibi bizim dönemimizde avucunu yalayacaklardır. Bizim dönemimizde asla ve asla böyle şeylere müsaade edilmeyecektir. Bunun böyle bilinmesini istiyorum” diye konuştu.