Başkan Kurt Lokantacılar Odası’nı Ağırladı

Başkan Kurt Lokantacılar Odası’nı Ağırladı

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Abdullah Karakuş ve oda üyeleriyle bir araya geldi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, ziyarette yaptığı konuşmada, katılımcılığa ve ortak çalışmaya vurgu yaptı. Kurt, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ‘Katılımcı Belediyeciliğe’ vurgu yapıyoruz. Kurumlar arasında yapılacak ortak çalışmalarla Odunpazarı ve Eskişehir’in marka değerini daha da yukarıya taşımak istiyoruz. Bu kapsamda esnaf odalarımızın görüşlerine önem veriyoruz. Sizler halkımıza hizmet sunarken onların neler istediğine de birebir şahit oluyorsunuz. Sizlerin istekleri bu noktada halkımızın istekleriyle paralellik gösteriyor. Biz Odunpazarı Belediyesi olarak katılımcılığa ve ortak çalışmanın önemine inanıyoruz. Çalışmalarımızda beraber hareket edebilirsek amacımıza ulaşmış olacağız” dedi.
Lokantacılar Odası olarak belediyelerle işbirliği içinde çalışmanın önemine değinen Oda Başkanı Abdullah Karakuş ise, “Eskişehir sürekli büyüyen bir kent. Üniversite kenti olmasının yanında artan turizm potansiyeliyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kapsamda bizlere de çok büyük sorumluluklar düşüyor. Odamız ve belediyelerimizin yapacağı ortak çalışmalarla, esnafımızın bu potansiyeli artıya dönüştürmesini sağlayabiliriz” diye konuştu.