Başkan Şahiner’dean Engelli Kardeşlere Sürpriz

Başkan Şahiner’dean Engelli Kardeşlere Sürpriz

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yakalandıkları kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen iki kardeşi köylerinde ziyaret ederek sürpriz yaptı.
İstanbul’da yaşayan Mehmet Emin ve Alperen Yardımcı sağlık problemleri nedeniyle Çorum’a gelememeleri üzerine ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, helikopterini tahsis ederek Yardımcı kardeşleri Sungurlu’ya göndermişti. Atatürk Stadyumunda engelli kardeşleri çiçeklerle karşılayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de kardeşlere Büyükincesu köyünde kendilerini ziyaret etme sözü vermişti.
Başkan Şahiner, Mehmet Emin ve Alper’in Büyükincesu köyündeki evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Şahiner Fenerbahçe’yi ve çiğ köfteyi çok seven Mehmet Emin’e Fenerbahçe forması ile birlikte çiğ köfte, kardeşi Alperen Yardımcı’ya da Galatasaray forması ve tatlı ikram etti. İki kardeş Başkan Şahiner’e teşekkür ederek başarılı çalışmalarını internetten takip ettiklerini belirtti.
KÖYE SİNEK ARACININ GELMESİNİ İSTEDİ
Köydeki sineklerden rahatsız olan Mehmet Emin Yardımcı, Başkan Abdulkadir Şahiner’den Büyükincesu köyüne de bir defaya mahsus sinek ilaçlama aracının gönderilmesini istedi.
Başkan Şahiner bu isteğe olumlu cevap vererek ilaçlama aracının en kısa zamanda köye gönderileceğini söyledi. Yardımcı ailesi de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Abdulkadir Şahiner’e teşekkürlerini iletti.
Başkan Şahiner de İstanbul’a dönüş esnasında da üzerlerine düşecek her türlü yardıma hazır olduğu belirterek, Büyükincesu köyünden ayrıldı.