Başkan Samur’dan İstişare Toplantısı

Başkan Samur’dan İstişare Toplantısı

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, belediye personeli ile istişare toplantısında bir araya geldi.
Belediye toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına belediye bünyesinde çeşitli görevlerde çalışan bütün personel katıldı. Belediyenin faaliyetleri ele alınarak önümüzdeki süreçte planlanan çalışmalar, projeler hakkında bilgilendirmeler yapılırken, birim amirlerinin ve personelin sorunları dinledi. Her personelin yaptığı işi severek ve empati kurarak yapması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Hayri Samur, “Mesai saatlerine, kılık kıyafet yönetmeliğine uyulmalı. Belediyemizin kurmuş olduğu telsiz ağı işlerin yürütülmesi anlamında büyük katkı sağlıyor. İşlerin sağlıklı yürümesi için telsizler açık ve aktif olarak kullanılmalı. Hizmet ve sorumluluk bilincinde iletişim çok önemli. Belediyenin işi hizmet anlamında iyi yürümeli. Bütün arkadaşlar işini yaparken önce iş güvenliğini almalı. En önemlisi iş güvenliğidir. İşler yasalar ve mevzuat çerçevesinde disiplinli bir şekilde yapılmalı. Sarıveliler Belediyesi olarak yaptığımız vatandaş odaklı hizmetlerde mesafe kat ettik. Memnuniyet duyulan bir belediye olacağız. Bu kapsamda bütün personele ilçemize ve belediyemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
Samur, yaz ayının sonuna yaklaşılırken önümüzdeki iki ayın iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak yol, istinat duvarı, su arkları gibi hizmetlerin hızla bitirilmesi yönünde yetkilere talimat verdi. Emekliye ayrılan personel Ahmet Dilek’e ilçenin gelişimine verdiği emek için teşekkür eden Belediye Başkanı Samur, "Ahmet bey siz bugün aramızdan ayrılıyorsunuz fakat aramızdaki gönül bağları baki kalacak. Belediyemizin kapıları her zaman sizlere açık. Sarıveliler’e yapmış olduğunuz hizmetler ve katkılarınız için bir kez daha teşekkür ederim. Sağlık sıhhat içinde bir emeklilik keyfi sürmenizi dilerim" diyerek plaket verdi. Başkan Samur ,yine kültür ve sosyal işler biriminde dört yıl çalışan Ali Sezgin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür edip plaket verirken, tüm çalışanlarına da teşekkür belgesi verdi.