Başkan Savaş Samağdağ'da

Başkan Savaş Samağdağ'da

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Başkan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ile birlikte Samandağ’a bağlı mahalleleri ziyaret ederek seçimlerde gösterdikleri katılımdan ötürü vatandaşlara teşekkür etti.
Tüm ilçelerdeki mahalleleri gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerini ve yerinde verdikleri talimatlarla sorunları gidermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Savaş, “Tüm ilçelerde özellikle altyapı, içme suyu, kanalizasyon, yollar konusunda bayağı sıkıntı var. Ama önceliğimiz altyapı sıkıntısını gidermek kanalizasyon ve içme suyu düzenini kurup yolları yapmaktır” dedi.
TEDAŞ tarafından yapılan elektrik kesintilerine ve bu elektrik kesintileri yüzünden suyu veremediklerinin altını çizen Başkan Savaş “Biz burada elektrik kesintisini yapan müesseseyi sıkıntıya sokmuyoruz. Hatay halkı yapılan elektrik kesintilerinden sıkıntıya düşüyor. Suyumuzu tam Hatay halkına ulaştırırken yapılan elektrik kesintisi yüzünden vatandaşımızın 3-4 günlük su ihtiyacını geç ulaştırmamıza sebebiyet veriyor. Biz yine bunlara aldırmayacağız halkımızı mağduriyete uğratan TEDAŞ’la gereken resmi yazışmaları gerçekleştirip hemşerilerimizi mağdur etmelerine izin vermeyeceğiz” dedi.