Başkan Toltar Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Toltar Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Partili meclis üyeleri ile bir araya geldi.
Tepe Restaurant’ta bir araya gelen Başkan Toltar ve meclis üyeleri Dilovası ile ilgili yeni projelerin hayata geçirilmesini konuştular. Dilovası halkına daha faydalı hizmetlerin önceliğinin belirlenmesi için yapılan toplantıda konuşan Başkan Toltar, "Göreve geldiğimiz günden bu güne bir takım çalışmalar yapıyoruz. İlçemiz için öenmli adımlar atılıyor. Bizler bu adımları atarken birlik ve beraberlik içierisinde çalışarak hizmetlerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Ne kadar son beş yılda çok büyük hizmetler alsada Dilovamız hizmete aç. Bu açlığı gidermemiz lazım. Dilovası’nın geleceğinin daha güzel olması insanlarımızın umutlarının daha da artması lazım. Bunun için sizlerden daha çok proje istiyorum. Halkımızın önceliklerini daha iyi belirlemenizi istiyorum" dedi.
Dilovası’nın eski imajının da ortadan kalması gerektiğini belirten Başkan Toltar, "Dilovamız her geçen gün daha yaşanabilir bir kent olma yolunda ilerliyor. Ancak bu adımları bizim daha hızlı atmamız lazım. Önümüzde uzun bir süre var. Bu süre içerisinde hep birlikte çalışacağız. Halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkartmayacağız. Onların mutluluğu bizleri gururlandırmalı. Onun için hepimiz proje üretmek için çalışacağız. İnsanların mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir kentte yaşamalarını sağlayacağız" diye konuştu.
Başkan Toltar’ın ardından söz alan meclis üyeleri Dilovası’nın öncelikli sorunları konusunda halkla sürekli istişare içerisinde olduklarını önceliklerini belirlediklerini belirterek, kısa sürede çalışmaları kendisi ile paylaşacaklarını söylediler.