Başkan Toru’dan Zabıta’ya Teşekkür

Başkan Toru’dan Zabıta’ya Teşekkür

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, zabıta teşkilatının 188. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.
Zabıta teşkilatının önemine değinen Başkan Toru, "Sizler belediyenin bel kemiği ve omurgasını oluşturuyorsunuz. Halkımızın huzur, güven ve esenliği için sizlerin varlığı büyük önem taşımaktadır. Kaldırım işgalinin önlenmesi için seçimden sonra sizler yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Canınızı dişinize takarak gece gündüz çalıştınız. Kaldırım işgali ve seyyarla mücadele noktasında çok büyük çaba sarf ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin bu çabaları sayesinde vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Bu konudaki kararlılığımız devam edecek" dedi.
Tüm çalışanlarıyla birlikte Meram Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Toru, "Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Hepimiz bir aileyiz. Çalışma ortamının daha iyi olması için bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" diye konuştu.