Başkan Tütüncü Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Tütüncü Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erenköy Mahallesi’nde çarşamba günleri kurulan semt pazarını AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyeleri ile birlikte gezdi.
AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Esnaf dostu olarak pazar ziyaretlerimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımızla kol kolayız. Hedefimiz Kepez’i daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Kepez’i Antalya’nın parlayan yıldızı haline getiriyoruz” dedi.
Seçimden seçime vatandaşlarının yanına gelen, ziyaret eden bir anlayışı kabul etmediklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek, isteklerine anında cevap verebilmek ve yerinde çözüm üretebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” İfadesini kullandı.
Meslek kuruluşlarını ve okulları da ziyaret etiklerini belirten Başkan Tütüncü; “Vatandaşların davetlerine de icabet ettiklerini, vatandaşın olduğu her noktada biz varız. Biz seçimden seçime değil her zaman vatandaşımızla beraberiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını, dertlerini birinci elden bizzat vatandaşımızdan öğreniyoruz. Bizzat çözüm noktasında yerelde talimatlarımızı veriyoruz” dedi.
Yerel yönetimlerin yerelde yapıldığının altını çizen Başkan Tütüncü, “Yerel yönetim halkın için de yapılan yönetimdir. Belediye makamından, makam odalarından yönetim sağlıklı bir yönetim değildir. Vatandaşlarla da aracı kullanarak, iletişim kurmakta doğru değildir. Biz vatandaşlarımızla aracı kullanmadan iletişim kuran, problemleri, talepleri yerinde görüp inceleyen, varsa aksaklıkları hizmette görüyoruz. Yerinde müdahale etmek suretiyle bambaşka bir hizmet çıtasını, Kepez’e taşımaya gayret ettik. Yeni dönemizde de gayretlerimizi üst seviyeye çıkartacağız” diye konuştu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapmış olduğu ziyaretler sırasında kahvedeki vatandaşları ziyaret etti.