Başkan Tütüncü’den Sivas Belediyesi’ne Ziyaret

Başkan Tütüncü’den Sivas Belediyesi’ne Ziyaret

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Sivas’a giden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyecilik hizmetleri ile ilgili bilgi alarak incelemelerde bulundu.
Sivas şehir merkezi ve bazı ilçeleri gezen Başkan Tütüncü, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti. Baykan Hakan Tütüncü Başkanın, Gençlik Kolları Genel Başkanlığının ardından başarı grafiğini sürdürdüğünü ifade eden Aydın, "Kepez’de yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bir çok belediye Kepez’de hizmetleri örnek almaktadır. İkinci dönemde de Başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Anadolu Selçuklularının en güzel şehri olan Sivas’a önemli eserler kazandırıldığını ifade eden Başkan Tütüncü ise "Sivas’ta önemli çalışmalar yapılmıştır. İkinci dönemde de Başkan Sami aydın güzel çalışmalarına yenilerini, ekleyeceğinden eminiz" diye konuştu.
Ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Sivaslılar Antalya Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Güven, Başkan Yardımcısı Celil Durmaz, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Anlak, Yönetim kurulu üyeleri Hayrullah Demir ve Mehmet Duman da katıldı.