Başkan Uğur Yol Yapım Çalişmalarini İnceledi

Başkan Uğur Yol Yapım Çalişmalarini İnceledi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gaziosmanpaşa ile Plevne mahallelerinde yol çalışmalarını inceledi.
Yol yapım çalışmaları incelemesine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, meclis üyeleri Yusuf Hocaoğlu, Av. Mehmet Birol Şahin, Dinçer Orkan, Av. Mesut Akbıyık, Fen İşleri Daire Başkanı Ayhan Arık, başkan danışmanları Mehmet Bozdemir ve İsmail Özkan katıldı. Çalışmalar kapsamında, TCDD Caddesi ile Demiryolu Caddesi Yeni İzmir Yolu altından 9,5×6 metre boyutlarında betonarme kutu menfez ile bağlantı geçişi yapılarak mahalleler arası araç ve yaya ulaşım kolaylığı sağlanacak. Yaklaşık 1 ay sürmesi planlanan yol yapım çalışmalarının kurban bayramı öncesi bitirilmesi planlanıyor. Çalışmalar süresince geçici olarak trafiğe kapalı servis yolları yerine arka yollardan geçiş sağlanabilecek.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Uğur, “Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla Plevne ve Gaziosmanpaşa’da yaşayan vatandaşlarımızın pazara ulaşımlarını kolaylaştıracağız. Planlı, programlı ve doğru işler yapmak istediğimizden uzun değerlendirmelerin sonunda çalışmalarımıza başlıyoruz. Vatandaşımızın parasını doğru yerlerde kullanma ve iyi işler yapma düşüncesiyle çalışıyoruz” dedi.