BAŞKAN ÜZÜLMEZ’DEN HİPAY MARKETE ÖRNEK İŞ YERİ BELGESİ

BAŞKAN ÜZÜLMEZ’DEN HİPAY MARKETE ÖRNEK İŞ YERİ BELGESİ

Kartepe Belediyesi, ilçe esnafları arasında yaptığı değerlendirme sonucu, örnek işyeri ve teşekkür belgelerini işletmelere vermeye devam ediyor.
Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonunda Rahmiye Mahallesi’nde de örnek işyeri seçilen Hipay Market’in sahibi Yusuf Pay’a Örnek İşyeri ve Teşekkür Belgesi’ni Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez verdi.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mal ve hizmetlerde daha kaliteli, iş ahlakına bağlı, hijyen koşullarına uyan, dürüst ve hassas ticaret anlayışı ile çalışan işletmelerin artması ve bu tür işletmeler arasında rekabet ortamı oluşturmak için örnek işyeri projesini ilçede hayata geçirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatları doğrultusunda başlatılan proje ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sonunda, Rahmiye Mahallesi’nde de belge almaya hak kazanan Hipay Market oldu. Rahmiye’nin başarılı esnaflarından Yusuf Pay’ı iş yerinde ziyaret eden Başkan Üzülmez, işletme sahibine belgelerini bizzat takdim etti.
Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından örnek işyeri seçilen işletme sahibini tebrik eden Başkan Üzülmez, “İlçede ticari hayata renk katan işletmelerin işine, müşterisine ve mesleğine saygılı bir çalışma içinde olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu davranış ve tutum içinde olan işletmeler, insanlar bunun bereketinden ve nimetinden her zaman faydalanır. Bunun bilincinde olan işletmeleri ön plana çıkartmak, örnek teşkil etmek ve rekabeti artırmak amacıyla örnek iş yeri ve teşekkür belgeleri ile onurlandırmaya devam ediyoruz. Yusuf Pay kardeşimizi de bu anlamda gösterdiği gayretler ve sunduğu hizmetten dolayı tebrik ederim” dedi.
Başkan Üzülmez’in elinden “Örnek İşyeri” ve “Teşekkür Belgesi”ni alan Yusuf Pay, “Sizinle birlikte ilçede uygulamaya konan bu çalışmayı ben de takdir ile izliyordum. Bu onura beni de layık görmüş olmanızdan gurur duydum. İlginiz ve teveccühünüz için ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. İş yeri ziyaretinde Başkan Üzülmez’e belediye meclis üyesi Sevim Balaban ve Rahmiye Mahalle Muhtarı İrfan Erçelik de eşlik etti.