Başkan'dan Volkan'a protestoya tepki

Başkan'dan Volkan'a protestoya tepki

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, yeşil-beyazlı taraftarların Volkan Demirel'e ağır tezahüratlarda bulunduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bölükbaşı, güzel futbol oynadıklarını dile getirerek, "Soyunma odasında arkadaşlarımı tebrik ettim. Böyle oynasınlar. Yenilseler bile böyle oynasınlar. Çok gol kaçırdık. Fenerbahçe de kazırdı. Ama 2 puan kaybeden biziz. Ben memnunum. Bizim performansımız birinci haftada da iyiydi. İki tane kontrataktan gol yedik, seyircimiz yoktu. Beşiktaş'ı da sahasına kilitledik. Kayseri'de son dakikalarda yedik. Bugün de çok güzel oynadılar. Takımdan memnunum" dedi.

"BİZ BAŞKANLAR VE YÖNETİCİLER ARTIK KONUŞMAYI KESMEMİZ LAZIM"

Şenol Güneş'in Volkan Demirel hakkında yaptığı açıklamayı da değerlendiren Bölükbaşı, "Kulüpte yaptığım açıklamada da söyledim. Bunu başlatan biz değiliz. Hocamız Türkiye'yi dünya üçüncüsü yapmış. Bizde de oynamış, hocalık yapmış. Kendisi öğretmen. Ne dediğini bilen bir insan. Basın toplantısında sorulan soru üzerine, kötü bir şey demiyor. Volkan zaten milli takımdan talebesi. Eleştirmedi hatta, 'terk etmemesi gerekirdi' dedi. Kötü bir şey demiyor. Fenerbahçe ile ilgili değil. Milli takımdaki hareketiyle ilgiliydi o. Eğer terk ederse, diğer maçlarda da bu olur' dedi. Yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Camiaların bu gibi açıklamaları belki doğru ama iyi okumak lazım. Orada hocamıza bir tavsiye niteliğinde bir cümle vardı. Hocamızın deneyimli, tashihe gerek olmadığını düşündüğümüzü kendilerine ilettik. Öylece kapandı konu. Ondan önce de buraya gelen her takımın yöneticilerini karşılama alışkanlığımız var. Bugün de Mahmut Uslu başkanımızla ve yöneticilerle yemek yedik. Şunu söylemek istiyorum, biz başkanlar, yöneticiler artık konuşmayı kesmemiz lazım. Futbolcular da ayaklarını konuştursunlar, o zaman her şey düzelir diye düşünüyorum" diye cevapladı.

"VATAN HAİNLİĞİ AĞIR BİR SUÇLAMA"

Volkan Demirel'in aleyhinde yapılan tezahüratlar hakkında da konuşan Bölükbaşı, "Vatan haini ağır bir kelime. Taraftarımızın da onu isteyerek söylediğini düşünmüyorum. Ağır bir tezahürattı. Bu gibi şeyler yapmamamız lazım. Vatan hainliği ağır bir suçlama, üzüldük. Ama maç bittikten sonra herkes kendi muhasebesini yapar" şeklinde cevapladı.

"İNŞALLAH MİLLİ MAÇLAR BURSA'DA OYNANIR"

"Milli maçın Bursa'da oynanması ihtimali için neler söylersiniz?" şeklindeki soruya ise Bölükbaşı, "Stadımız oluyor, Mayıs sonu bitecek. İnşallah burada oynanır. Avrupa'nın birinci, ikinci statlarından biri olacak. Burada oynanması hem Bursa hem milli takım için çok güzel olur" cevabını verdi.

TEKİN: "2 PUAN KAYBETTİK"

İyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Bursaspor’un genç kalecisi Harun Tekin, “2 puanı kaybettiğimiz düşünüyorum. Son dakikalarda pozisyonlara girip goller kaçırdık. İnşallah önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz” dedi.
Maç içerisinde Volkan Şen ile tartıştığı pozisyon sorulması üzerine Tekin, “Böyle şeyler olur. Maçın içinde iyi şekilde düşünemiyorsunuz. Bunlar saha içinde kaldı” diye cevapladı.

Yediği golle ilgili sorulan soruya Harun, “Orta geldi. Birinin vuracağını bekliyordum. Sonra top yerde sekince gol oldu” şeklinde cevapladı.