Batman Milli Eğitim Müdürü Çelik, Bölge Şampiyonu Genç Basketçileri Konuk Etti

Batman Milli Eğitim Müdürü Çelik, Bölge Şampiyonu Genç Basketçileri Konuk Etti

Okullar Arası Bölge Şampiyonu olan, Batman İMKB Belde Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol takımı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.
Genç Erkekler Basketbol takımını makamında kabul eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, bir süre bölge şampiyonu olan gençlerle sohbet etti. Okul Müdürü M.Salih Ertekin ve öğretmenlerinden bilgi alan Çelik, Kayseri ilinde yapılacak olan Türkiye yarı final şampiyonasında, genç basketbolculara başarılar diledi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; “Sporda elde ettiğiniz başarının, olumlu bir şekilde akademik hayatınıza da yansıyacağına inanıyorum. Sporda başarı elde etmek tek başına bir kazanım değil, spor kültürünün kazanılması ve sonraki nesillere aşılanması önemli bir kazanım. Vizyonu geniş öğretmenlerimizin gösterdiği azim ve siz gençlerin başarıyı yakalamada istekli oluşunuz, sizden sonraki öğrencilere de güzel bir örnek oluşturacak. Güzel ve başarılı bir ekip olmuş, bu tür etkinlikler, bize büyük bir aile olduğumuzu hatırlatıyor. İlimizdeki gençlerin, başarılı olabileceğinin güzel örnekleri bunlar. Sevgili gençler, başarınız sadece sizi mutlu etmedi, bizde mutlu olduk. Elde ettiğiniz başarılardan güç alıyoruz. Bu başarıda emeği geçen okul idarecileri ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bölge şampiyonasında elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizi kutluyor, Kayseri ilinde katılacağınız Türkiye yarı final şampiyonasında da başarılar diliyorum” dedi.
16-19 Ocak tarihlerinde Mardin’de 16 takımın katıldığı, Güneydoğu-Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası’nda 1. olan Batman İMKB Belde Anadolu Lisesi Gençler Basketbol takımı, 11-15 Şubat tarihleri arasında, Kayseri ilinde gerçekleşecek olan, Okullar Arası Türkiye Yarı Final Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda, Batman ve bölgeyi temsil edecek.