Bayraklı Belediyesi’nden Fuar’da Zafer Bayramı Kutlaması

Bayraklı Belediyesi’nden Fuar’da Zafer Bayramı Kutlaması

Bayraklı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu 83. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki 2 No’lu hol ve Montrö kapısı girişinde yer alan stantlarda coşkuyla kutladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği kapsamında 2 No’lu iç stantta vatandaşlara hediyeler dağıtan Bayraklı Belediyesi Montrö kapısı girişinde yer alan dış standında ziyaretçilere sürpriz 30 Ağustos kutlaması yaşattı. Standa Atatürk portresinin yer aldığı yap boz ve çeşitli hediyeler veren Bayraklı Belediyesi Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve Bayraklı CHP ilçe başkanı Cemalettin Alper aynı zamanda ziyaretçilerin bayramını kutladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92’inci yıl kutlamalarına denk gelen fuarın ikinci gününde ise Bayraklı Belediyesi Montrö kapısı girişindeki standında farklı ve özel kutlamaya ev sahipliği yaptı. Bayraklı Belediyesi tarafından bugüne özel yaptırılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kalpaklı yüz portresinin yer aldığı yüz maskesi ve Türk bayrağı ziyaretçilere dağıtıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92’inci yılı Mustafa Kemal Atatürk’ün maskesini takarak yüzlerce Mustafa Kemal oluşturan ziyaretçiler hep bir ağızdan 10’uncu yıl marşının seslendirdi.
Bayraklı Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı anma etkinlikleri bununla da sınırlı kalmadı. İzmirlilerin yakından tanıdığı isim Mikrop Hikmet canlı performansı ile sahne aldı. Çılgın dansları, şarkıları ve vatandaşlar ile kurduğu neşeli sohbeti ile katılımcılara adeta enerji depolayan Mikrop Hikmet, bir kez daha Bayraklı Belediyesi standında sevenleri ile buluştu. İzmir fuarını ziyarete gelen misafirler Bayraklı Belediyesi standına uğrayarak hem fuar coşkusu hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıl dönümü kutlamalarını doyasıya yaşadılar.