Bayraklı Standı Başkan Karabağ’la Renklendi

Bayraklı Standı Başkan Karabağ’la Renklendi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 83. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki, Bayraklı Belediyesi stantlarını gezdi. 2 No’lu holdeki iç ve Montrö kapısı girişindeki dış stantlarını ziyaret eden Karabağ, vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Mikrop Hikmet ile şarkı söyledi, dans edip, hediyeler dağıttı.
Fuarın ilk gününden itibaren vatandaşların büyük beğenisiyle karşılaşan Bayraklı Belediyesi stantları ilgi odağı olmaya devam ediyor. İç stantta vatandaşlarla sohbet edip, tişört, kalem, şapka gibi hediyeler dağıtan Karabağ, daha sonra vatandaşlarla birlikte Montrö kapısı girişinde bulunan stanttaki eğlenceye geçti. Fuarın üçüncü gününde sahnede mikrofonu eline alan Başkan Karabağ, şarkı söyleyip, dans ederek Mikrop Hikmet ile birlikte vatandaşlardan alkış aldı. Canlı müzik eşliğinde güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da Karabağ ile birlikte dans edip, şarkılara eşlik etti.
Fuarın ilk gününden itibaren stantları dolup, taşıran binlerce vatandaş fuarın keyfini Bayraklı Belediyesi stantlarında yaşadı. Büyük ilgi gören stantlarda Bayraklı Belediyesi hizmet binası, tarihi Smyrna, gençlik ve spor kulübünün çalışmaları, sosyal projeler ve deprem etüt merkezi çalışmaları broşürler ve yetkililer tarafından vatandaşlara tanıtılıyor. Dış stantta ise; sosyal ve kültürel alanlardaki projeler görevliler tarafından ziyaretçilere anlatılıyor. Akşamları da Mikrop Hikmet ile sürpriz sanatçıların konuk olduğu muhteşem gösteriler ve birbirinden neşeli etkinlikler vatandaşlarla buluşuyor.