Bayraklı’da Her Şey Yarınlar İçin

Bayraklı’da Her Şey Yarınlar İçin

Bayraklı Belediyesi Adalet Mahallesi kursiyerlerİ, “sanatsal ve kültürel değerleri tanıma” etkinliği kapsamında Zübeyde Hanım Anı Evi’ni ziyaret etti, kabrine çiçek bıraktı.
Bayraklı Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Bayraklı’da yaşayan 7’den 70’e tüm vatandaşlara yönelik projeler tüm hızıyla devam ediyor. Adalet Mahallesi Semt Merkezi’nde kurs gören minik öğrenciler ve onların velileri Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın ömrünün son günlerini geçirdiği Karşıyaka’daki Zübeyde Hanım Anı Evi ile Anıt Mezarını ziyaret etti. Eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşayan minik kursiyerler, bu etkinlik sayesinde Mustafa Kemal Atatürk ve Zübeyde Hanım’ı daha yakından tanıma fırsatı buldu.
SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANDA TAM DESTEK
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha önce gerçekleştirilen Şirince, Doğal Yaşam Parkı, Dünya Barış Anıtı gezisi, müzikli eğlenceler, doğa yürüyüşü, piknik etkinlikleri ile dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, bu tür projelere desteğini sürdürüyor. Etkinliklerde sosyal ve kültürel değerlerin tanıtılmasının yanı sıra birlik, dayanışma ve arkadaşlığın önemine vurgu yapılıyor. Bayraklı’nın geleceği olan minik öğrencilere kursların yanı sıra sanatsal, sosyal ve kültürel alanlarda da destek sağlayan Bayraklı Belediyesi, ilçede yaşayan her çocuğun fırsat eşitliğinden faydalanması için yoğun çaba harcıyor.
Göreve geldiği ilk günden itibaren sosyal alandaki projelere tam destek veren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, daha birçok etkinliğin yapılmaya devam edeceğini söyledi.