Bebek Arabasına Koyduğu Cüzdanı Çalindi

Bebek Arabasına Koyduğu Cüzdanı Çalindi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, bir kişinin alışveriş yaptığı sırada bebek arabasına koyduğu cüzdanı, İnegöl ilçesinde ise üst kattaki akrabasına çıkan kadının altınları çalındı.
Olay, Dr. Ziya Kaya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazarda bebek arabasıyla alışveriş yapan D.Y., cüzdanını aracına bıraktı. Bir süre sonra araçtaki cüzdanını göremeyen D.Y., polise müracaat etti. D.Y.’nin çantasının içerisinde 260 lira, nüfus cüzdanı ve ehliyetinin olduğu öğrenildi.
İnegöl ilçesinin Mesudiye Mahallesi’nde meydana gelen diğer olayda ise, S.Y., çelik kapısını kilitlemeden üst kattaki akrabasına gitti. Bu sırada kendi evinin kapısının kapandığını duyan D.Y., merdivenlerde iki kadınla karşılaştı. Kadınların "Piko yapmaya geldik" demelerinden şüphelenen D.Y., evine girip içerisini kontrol etti. Çanta içerisindeki 350 lira ile birlikte çekmecedeki 7 bin lira değerindeki ziynet eşyasının yerinde olmadığını gören D.Y. polise haber verdi. Polis, her iki hırsızlık olayına karışan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.