Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden yakalama kararı

Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden yakalama kararı

Sosyal medyada yayılan Beşiktaş Bebek sahilindeki uygunsuz görüntülerle ilgili haklarında dava açılan iki sanığın yargılanmasına devam edildi. İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Özgür Kavi ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan sanık Kavi, "Söyleyecek çok şeyim var ama burada söyleyemiyorum" dedi.

Sanığın avukatı Tahsin Tamer Özdemir, müvekkilinin akıl hastalığı nedeniyle Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek rapor alınmasını ve tutuklulukta geçirdiği süre göz önüne alınarak tahliyesini istedi.

Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet savcısı, mağdur sanık Carmen Maria T. hakkında Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınması için hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti. Savcı ayrıca, sanık Kavi'nin tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi.

Mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu'ndan akıl sağlığına ilişkin rapor alınabilmesi için mağdur sanık Carmen Maria T. hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi. Heyet, sanık Özgür Kavi'nin tutukluluk halinin devamına hükmederek, duruşmayı erteledi.