Belediye Başkanı, Şampiyonlarla Bilek Güreşi Tuttu

Belediye Başkanı, Şampiyonlarla Bilek Güreşi Tuttu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Lider Gençlik İzcilik Spor Kulübü’nün ortaklaşa organize ettiği Liseler Arası Bilek Güreşi turnuvasında sporcularla bilek güreşi yaptı.
İzmit Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Lider Gençlik İzcilik Spor Kulübü’nün ortaklaşa organize ettiği Liseler Arası Bilek Güreşi turnuvası Atatürk Spor Salonunda 350 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Yarışmaya İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis üyesi İbrahim Elgin, Kocaeli İl Gençlik Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Osman Hasanoğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Ziya Sarıgül, Lider Gençlik İzcilik Spor Kulübü Başkanı Ramazan Ulukavak, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Bayanlar Dünya Gençler bilek şampiyonu Esra Kiraz ile gençlerde dünya şampiyonu olan Oğuzhan Koçak ve engelli bilek güreşçisi Ertuğrul Öztürk ile bilek güreşi yaptı. Daha sonra ise Başkan Nevzat Doğan, şampiyon güreşçilerden olan Esra Kiraz ile bilek güreşi tuttu. Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Spor yaparak kardeşlik, sevgi duygularını kazanmış oluyorsunuz. Bizim gençlerimiz, vatanına, milletine, değerlerine sahip çıkan bir gençliktir. Avrupa’nın en genç nüfusu bizde. 10 yıldır ekonomide, eğitimde, sağlıkta ve sosyal alanlarda çok iyiyiz. Sporda kaybeden olmaz, spor, kardeşliktir, dostluktur. Genciz birimimiz sizler için kuruldu. Gelin oraya müracaat edin sizlerle tanışalım. Sarısu Gençlik Kampımızda ücretsiz tatil yapma imkanınız var. Avrupa şampiyonasına ev sahipliği yapan su sporları merkezimiz olan Gölkay da ücretsiz su sporları imkanınız var” dedi.