BEŞ LİRAYI AZ BULAN DİLENCİ GENÇLERİN PARASINI GASP ETTİ

BEŞ LİRAYI AZ BULAN DİLENCİ GENÇLERİN PARASINI GASP ETTİ

Adana’da, parkta dilenen bir kişi, kendisine 5 lira para veren üniversiteli iki arkadaşın 5 dolar ile 20 lirasını gasp ettikten sonra yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesinde meydana geldi. Merkez Park’ta gezen
üniversite öğrencisi Birkan Altınöz ile arkadaşı Gözde Akçiçek, bir süre sonra dinlenmek için bir banka oturdu. Bu arada, arkadaşların yanlarına gelen bir kişi, "Ben açım Allah rızası için bana para verin" dedi. Bunun üzerine Birkan Altınöz, şahsa 5 lira para verdi. Ancak şahıs, 5 lira parayı az bularak, "Başka para yok mu biraz daha ver" dedi. Birkan Altınöz de olmadığını söyleyince şahıs elini arkasına götürerek üzerinde ne kadar parası varsa vermesini istedi. Bunun üzerine korkan Birkan Altınöz, kız arkadaşının yanındaki 5 dolar ile kendi cebindeki 20 lirayı şahsa verdi. Bunun üzerine şahıs kaçarak parktan uzaklaştı. Altınöz de, hemen polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler verilen bilgi doğrultusunda zanlı Erkan T’yi (19) yakaladı.
Emniyete götürülerek sorgulanan zanlı, gasp iddiasını yalanladı. Üniversiteli iki gencin teşhis ettiği zanlı sorgusunun ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.