BESDER ilk olağan genel kurulunu tamamladı

BESDER ilk olağan genel kurulunu tamamladı

Es Akademi bünyesinde gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Sektörün sorunlarını dile getirmek ve çözüm yolları aramak için kent tarihinde ilk kez kurulan dernek, Bursa’da hizmet veren güzellik sektörü temsilcilerinin sesi olmayı hedefliyor.

BESDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi, genel kurulda yaptığı konuşmasında güzellik sektöründe hizmet veren herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Dernek üyeliği için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan sertifikalı olma şartının arandığını vurgulayan Gülin Çifçi, kent yöneticileri ve ilgili sektör temsilcileriyle işbirliği içerisinde çalışmalar yürüteceklerinin de altını çizdi.

SEKTÖRÜN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIYACAĞIZ

Güzellik sektöründe yaşanan sorunlara çözüm önerileri sunacaklarını ve sektör temsilcilerine yönelik eğitimler düzenleyeceklerini açıklayan Çifçi; “Bursa, güzellik sektörüne yapılan yatırımlar açısından her geçen gün büyümesini sürdürüyor. Kentimizde hemen her gün yeni bir güzellik merkezi faaliyet göstermeye başlıyor. Yüzlerce işletme ve binlerce sektör çalışanı mevcut. Bu işletmelerin bir takım sorunları var. Çözüm önerileri getirmek için bir dernekleşme artık kaçınılmaz olmuştu. Biz de bu eksikliği gidermek için böyle bir oluşum içerisine girdik. İlkini gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuzun tüm sektör temsilcilerine ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

,

Dernek Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı: Yönetim Kurulu asil üyeler; Gülin Çifçi, Ayşegül Baykara, Ayla Köyler, Cemile Füsun Kırımlı, Özgül Akdemir Erdem. Yönetim Kurulu yedek üyeler; Saliha Alkan, Derya Bulut, Nilgün Maltaş, Zeynep Begüm Özeren, Fatma Akdemir. Denetleme Kurulu asil üyeleri; Reyhan Yalgın, Mediha Karasu, Tülay Bozkaya. Denetleme Kurulu yedek üyeleri; Oğuz Kanbir, Gülten Güler ve Ali Yıldız.