"Beşiktaş ses getirir, G.saray'ın işi mucizelere kalmış"

"Beşiktaş ses getirir, G.saray'ın işi mucizelere kalmış"

Sabah Gazetesi'ne konuşan Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmasının mucizelere bağlı olduğunu söyledi.

Çakar ayrıca Beşiktaş'ın bu sezon ligde ve Avrupa'da ses getireceğini iddia etti.

İşte Çakar'ın o açıklamaları:

TFF Süleyman Seba sezonu olarak açıkladığı sezonda bu tür olayların önüne geçmek için ne yapmalı?

Seba sezonu olmaz

Sezonun Süleyman Seba olarak açıklanması sadece bir iyi niyet göstergesidir.
Spor dünyamızda bunun karşılığı koca bir sıfırdır. Mayıs'ta göreceksiniz. Bu sezon ya Melo, ya Emre Belözoğlu ya da Volkan Demirel sezonu olmaya namzet. Bu ne demektir, futbolu yönetenler ya da idareciler, ya da sözde centilmen oyuncular işler iyi giderken ne kadar iyi temennilerde bulunurlarsa bulunsunlar canları biraz yandığında kurt adam oluyorlar. Son iki sezona bakın, Volkan Demirel'i Milli Takım'a çağırmayarak terbiye ettiğini düşünen Terim, iki sezon önce stadın dışında korsan gösteri yaptı. Yöneticiler işler iyi giderken centilmenlik abidesiler. Ama kötü gitti mi her türlü hakareti ve kötü söylemi yapabiliyorlar. Onun için Seba sezonuna sadece saygı duyuyorum. Temenni ediyorum ama güzel bir sezon olacağına inanmıyorum.

Devler Ligi'nde üst tur mucize

Pandev ve Dzemali'nin ligimizde oynama şansları az. Zaten G.Saray'ın 4 yabancısı banko oynuyor. Yok eğer Pandev ve Dzemali Şampiyonlar Ligi için alınmışsa o zaman da bu harcanan paralara yazık diyorum. Çünkü Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansı mucizelere bağlı.

Beşiktaş ses getirir

Beşiktaş, çok akıllı ve ciddi transferler yaptı. Demba Ba, Cenk, her ne kadar daha seyretmemiş olsak da Sosa iyi transferler. Beşiktaş kolay gol yeme hastalığından kurtulduğu an inanın bu sene ligde ve Avrupa'da çok ses getirir.