Beşiktaş'ın rakibine 3-0'lık hezimet!

Beşiktaş'ın rakibine 3-0'lık hezimet!

Premier Lig'in 3. haftasında Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Tottenham'a konuk olan Liverpool, rakibini 3-0 mağlup etti. Liverpool'un gollerini Sterling, Gerrard (p) ve genç transfer Moreno attı. Bu galibiyetler Liverpool, puanını 6'ya çıkarttı ve lige ikide ikiyle başlayan Tottenham'a ilk yenilgisini yaşatırken puan olarak da rakibini yakaladı.

Maç golle başlıyordu

Maça hızlı başlayan Liverpool daha 2. dakikada öne geçme şansı yakaladı. Soldan gelen ortaya iyi yükselen Mario Balotelli'nin kafa vuruşunu Lloris uzanarak çıkarmayı başardı. Gol ise maçın 8. dakikasında geldi. Sağ kanattan Sturridge'in pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Henderson'un yerden kaleye paralel çıkarttığı pasta Sterling güzel bir plaseyle durumu 1-0 yaptı. Golden sonra da maçta üstün taraf olan Kırmızılar ikinci gole Balotelli ile yaklaştı. Lloris'in uzaklaştırmak isterken kendisine pas verdiği pozisyonda Balotelli, topu farklı şekilde dışarı attı.

Kalan dakikalarda gol olmayınca Liverpool devreyi 1-0 üstün kapattı.

İkinci yarı penaltıyla başladı

İlk yarıya da Liverpool golle başladı. Joe Allen'ın Dier tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışında topun başına Steven Gerrard geçti. Kaptanın kullandığı penaltıyı gole çevirmesiyle Liverpool farkı 2'ye çıkardı. Toparlanmaya çalışan Tottenham'a izin vermeyen Kırmızılar 60'da Moreno'nun sahasından kapıp kale önüne getirdiği topu güzel bir vuruşla köeye yollamasıyla farkı 3'e çıkardı. Farkı 3'e çıkardıktan sonra iyice rahatlayan Liverpool rakibine dönüş şansı vermedi ve maçı 3-0 kazandı.