Beşiktaşlı futbolcularda isyan etti

Beşiktaşlı futbolcularda isyan etti

Milliyet'te yer alan habere göre; Süper Lig’de liderlik koltuğunu kaybeden Beşiktaş’ta tartışmalı hakem kararları sabırları taşırdı. Kayseri Erciyes ve Fenerbahçe maçlarında kırmızı kart gören Olcay Şahan ile Gökhan Töre isyan bayrağı açtı.

GÖKHAN TÖRE: TÜRKÇE KÜFÜR EDENLER BİLE KIRMIZI KART GÖRMÜYOR

Kayseri Erciyes deplasmanında 4. hakeme, “F... off” dediği gerekçesiyle direkt kırmızı kartla atılan Gökhan Töre’nin, Fenerbahçe derbisinin ardından yakın çevresine, “Benim günahım neydi? Bana göre bu laftan dolayı hiç kimse kırmızı kart görmemeli ama madem bana gösteriliyor o zaman bu kelimeyi kullanan herkes oyundan atılmalı. İnsanın aklı karışıyor. Bu kural her hafta değişiyor mu? Tükçe küfür edenler bile kırmızı kart görmüyor” diyerek, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’nun kırmızı kart görmemesine tepki gösterdiği ifade edildi.

OLCAY ŞAHAN: KENDİNİ HEMEN BIRAKTI

Gökhan Töre’nin yanı sıra Fenerbahçe derbisinin 43. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek 43. dakikada oyun dışı kalan Olcay Şahan da çarpıcı ifadeler kullandı.

FIFA kokarlı hakem Bülent Yıldırım’ı eleştiren siyah-beyazlı futbolcunun, “Başta İngiltere olmak üzere Avrupa’da birçok ligde böyle temaslara kart gösterilmiyor. Bana göre ikinci sarı kart çok ağır oldu. Emre’ye o şekilde düşecek sertlikte bir hareket yapmadım. Tamamen kendini yere attı. Faul verilebilir ama sarı kart değildi. Bize çok haksızlık yapılıyor. Artık kendimizi toparlamalıyız. Bir an önce ayağa kalkarak kaldığımız yerden yola devam etmeliyiz” diye konuştuğu bildirildi.