Beşiktaşlılar bu habere çok sevinecek

Beşiktaşlılar bu habere çok sevinecek
Queens Park Rangers'ın (QPR) menajeri Harry Redknapp görevinden istifa etti.

Önümüzdeki hafta diz protezi ameliyatı geçirecek olan Harry Redknapp dün sabah 05.30'da Başkan Tony Fernandes ile (üstte) bir araya geldi.

Kararını bildirdikten sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Redknapp; "Yönetim kuruluna, futbolculara ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Maalesef dizimden acilen ameliyat olmam gerekiyor. Bu durum beni önümüzdeki haftalarda işimden alıkoyacak, her gün antrenman sahasında olamayacağım. Kendimi yüzde yüz işime veremeyeceğim için bunu başka birinin yapmasının daha iyi olacağını düşündüm" diye konuştu.Harry Redknapp'tan boşalan göreve geçici olarak eski Beşiktaşlı Les Ferdinand (üstte) ve Chris Ramsey getirildi. Görevi sürekli olarak sürdürecek kişinin ise Tim Sherwood olması bekleniyor.




BEŞİKTAŞLILAR LES FERDINAND'I UNUTAMIYOR

1966 doğumlu Les Ferdinand, sadece bir sezon forma giymesine rağmen Beşiktaş tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. 1988-89 sezonunda kiralık olarak geldiği siyah beyazlı kulüpte 24 maç oynayan Ferdinand, rakip fileleri 14 kez havalandırdı. Beşiktaş'tan sonra kariyerine Newcastle, Tottenham, West Ham, Leicester, Bolton, Reading ve Watford takımlarında devam eden Ferdinand, 2006'da futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başladı.