BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ 100.YILA HAZIRLANIYOR

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ  100.YILA HAZIRLANIYOR

Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Çanak Otel’de yapılan basın toplantısı ile Çanakkale Zaferi’nin 100. yılına yönelik yapacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom ve yönetim kurulu tarafından yapılan basın toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 2015 Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı olması dolayısıyla dernek olarak katkıda bulunmak istediklerini belirten Orhan Dom, “Bizler Beşiktaşlılar Derneği olarak ortam paylaşım adına hizmet etmek istiyoruz. Yakın zamanda Görme Engelliler Derneği’mize 2500 kapak toplayarak hediye ettik. Sayın Valimize ve İl Dernekler Müdürü’müze de kan bağışı yapabileceğimiz konusunda bilgi verdik. Bizim üyelerimizin hepsinin kan grupları mevcut. Kendilerine sundum, teşekkür ettiler. 100. yıl nedeniyle bundan 65 gün önce sinevizyon gösterisi için gerekli çalışmalar yaparak Sayın Belediye Başkanımızı taleplerimizi ilettik. 100. Yıl için karşıda ‘Şehit Anıt Orman Projesi’ yapmak istiyoruz. Bütün maliyeti Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaşlılar Derneği’ne ait olmak şartı ile” dedi.
1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosu kurduklarını da ifade eden Orhan Dom, “Türk Sanat Müziği Korosu Gençlik İl Spor Müdürlüğü yardımıyla beraber bize bir alan tesis edildi. Halk Eğitim’den de sanatkar olarak TRT Sanatçısı Mehmet Gören koromuzun hocalığını yapmakta. Şu anda koromuz 20 kişiden oluşmakta. Bizler bu sayıyı 35’e çıkarmak istiyoruz.17-17 veya 18-18 yapmak istiyoruz.19 Mart’ta yapacağımız geceye de koromuzu yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.