Beşiktaş’ta Uğur Boral Sevinci

Beşiktaş’ta Uğur Boral Sevinci

Beşiktaşlı futbolcu Uğur Boral, yaklaşık 9 ay sonra döndüğü yeşil sahada dün adeta şov yaptı. Adana Demirspor maçında 2 asist yapan tecrübeli futbolcu, 2 kez de net gol girişiminden yararlanamadı.
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda dün oynanan Beşiktaş - Adana Demirspor maçında siyah-beyazlı futbolcu Uğur Boral karşılaşmaya damga buran isimdi. 2014’ün Nisan ayından beri forma giyemeyen tecrübeli futbolcu, bu dönüşüyle Bilic’e adeta, ‘bende buradayım’ dedi.
Beşiktaş’ta dün deplasmanda oynanan ve 4-1’lik galibiyetle biten Adana Demirspor karşılaşmasında gol şov vardı. 18’in dışından atılan jeneriklik gollerin yanı sıra, en büyük sevinç ise Uğur Boral cephesinde yaşandı. Dünkü maçta siyah-beyazlı takım adına sol kanatta görev yapan tecrübeli futbolcu, 2014 Nisan ayından beri uzak kaldığı formasına 2 asist ve 2 de net gol girişimi yaparak çok hızlı bir dönüş yaptı.
En son 27 Nisan 2014’te Sivasspor’a karşı oynanan maçta Beşiktaş formasıyla sahaya çıkan Uğur Boral, o günden beri sakatlıklarla cebelleşiyor. Yaşının da ilerlemesi sebebiyle sakatlıklarını zor atlatan Boral, gözden çıkarıldığı Beşiktaş’ta dün adeta yeniden doğdu. Adana Demirspor karşılaşmasında 2 asist yapan tecrübeli futbolcu, 2 kez de net gol girişiminden yararlanamadı. Oğuzhan’ın 2 net pasıyla 2 harika kafa vuruşu yapan Uğur Boral’ı, Adana Demirspor cephesinde kurtarışlarıyla öne çıkan kaleci Emre ise gol sayısına engel olan isimdi. Gol atamamasına rağmen 2 asist ve oynadığı iyi oyunla takımını öne taşıyan tecrübeli futbolcu, Bilic’i de kendine hayran bıraktı. Sol kanatta Olcay Şahan, Kerim Frei seçeneklerine bir de Uğur Boral’ı ekleyen Hırvat teknik adamın ise keyfi hayli yerinde.