Beşiktaş'tan 8 imza birden

Beşiktaş'tan 8 imza birden

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin talip olduğu Mustafa Pektemek'le yeniden anlaşma sağladı.

Beşiktaş, transferde durmak bilmiyor... Dış tranfserde Alexander Milosevic, Daniel Opare ve Tolgay Arslan'ı renklerine bağlayan, iç transferde ise Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Cenk Gönen ve Atınç Nukan'la 4 yıllığına yeniden el sıkışan siyah beyazlı yönetim, bir anlaşma daha yaptı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edilen Mustafa Pektemek, Beşiktaş'ta kalmayı kabul etti. Siyah beyazlı kulüp milli futbolcuya 4 yıl için toplam 6.2 milyon Euro garanti para ve maçbaşı 10 bin Euro ödeyecek.

Beşiktaş Kulübü, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törende yeni transferlerden Alexander Milosevic, Daniel Opare, Tolgay Arslan ile yeni sözleşme tekliflerini kabul eden Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm, Atınç Nukan, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek'e basının önünde imza attırdı.

Siyah beyazlı kulüp, yeniden anlaştığı ve yeni transfer ettiği futbolcular için Nevzat Demir Tesisleri'nde toplu imza töreni düzenledi. Törende yöneticilerden Ahmet Nur Çebi, Mete Vardar ve Erdal Torunoğulları da yer aldı. Hem yöneticiler hem de futbolcular imzaların ardından duygularını ve düşüncelerini aktardı...

AHMET NUR ÇEBİ: HEPSİ BEŞİKTAŞ'A YAKIŞIR

Futbolcularımızın hepsi Beşiktaş'a yakışır kişiler. Onlarla beraber olmaktan biz mutluyuz. Bu transferlerin bizlere katkısı yüzde 10'dur. Asıl katkı Beşiktaş markasıdır. Bu markayı yaratan camiadır, taraftardır. Onların katkısını ciddi şekilde gördük. Yönetim Kurulu'na da bu transferler için teşekkür ediyorum.

METE VARDAR: AVRUPA'DA DA BAŞARILI OLACAĞIZ

Aşık olduğumuz kulüpte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu sene hedefimiz şampiyon olmak. Bunun için çok çalışmak gerekiyor. İnşallah Metin, Ali, Feyyaz döneminde yaşanan başarıların üzerine koyacağız. Yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da da başarı elde edeceğiz.

ERDAL TORUNOĞULLARI: TOLGAY'DA ÇEBİ'NİN BÜYÜK KATKISI OLDU

Transfer bir sabır işidir. Uzun zamanlar isteyen bir olay. Son günlerde sürekli olan Tolgay kardeşimizin transferi söz konusuydu. Bu konuya artık çok girmek istemiyorum. Bu transferde Ahmet Bey'in pozitif olarak çok büyük desteği ve katkısı oldu. İnanıyorum ki bu kardeşlerimiz Beşiktaş'a çok büyük katkı yapacaklardır.

Nevzat Demir Tesisleri'ndeki imza törenini 13 kameraman, 10 foto muhabiri ve 12 muhabir takip etti. (Fotoğraf: Emre OKTAY)

TOLGAY ARSLAN: MUTLU OLDUĞUM YERDEYİM

Almanca konuştuğum için özür diliyorum. Türkçem şu an çok iyi değil. Mutluluğumu ve gururumu daha iyi anlatmak için Almanca konuşuyorum. Burada bulunmaktan çok mutlu olduğumun altını çizmek istiyorum. Bu kararımı kolaylaştıran Ahmet Bey'e ve Erdal Bey'e çok teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte iyi vakit geçirir ve çok mutlu oluruz.

ALEXANDER MILOSEVIC: EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beşiktaş adının ilk telaffuzundan itibaren onur duydum. Transferim çok kolay geçti. Yöneticilerimiz bu transferin kolay hale gelmesinin en büyük nedeni. Beşiktaş'ta elimden gelenin en iyisini yapacağım.

DANIEL OPARE: BU FORMA HERKESE NASİP OLMAZ!

Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Burada olmak bir öncelik. Beşiktaş forması giymek herkese nasip olmaz. Bu fırsat elime geçtiği için minnettarım. Her zaman Beşiktaş'ta forma giymek istemiştim. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluyum. Bu formayı hak etmek için çok çalışmak gerekiyor. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu bir kez daha söylemek istiyorum.

VELİ KAVLAK: NİHAYET KESİNLEŞTİ

Şu an çok mutluyum artık nihayet kesinleşti. İnşallah başarılı bir 4 sene daha geçiririz. Bize yardımlarından dolayı yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.

ERSAN GÜLÜM: İŞİM BİRAZ ZORLAŞTI!

Camiaya hayırlı uğurlu olsun. Yeni arkadaşlara da hayırlı olsun. Yöneticilerimize teşekkür etmek istiyorum. Biraz heyecanlıyım. İşim biraz zorlaştı. Atınç ile Alex de geldi... Tatlı bir rekabet olacak.

CENK GÖNEN: ONUR DUYUYORUM

Yeni sözleşmemin bana ve takımımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra da yeteneklerimi ve tecrübelerimi Beşiktaşımız için kullanacağım için onur duyuyorum. Tüm Yönetim Kurulu'na teşekkür ederim. Umarım güzel günler ve şampiyonluklar yaşayacağız.

MUSTAFA PEKTEMEK: ÇOK MUTLUYUM

Öncellikle hayırlı olmasını diliyorum. 3,5 yıldır gururla taşıdığım formayı tekrar giyme şansını elde ettiğim için çok mutluyum. İnşalllah her iki taraf için de hayırlı olur. Yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

ATINÇ NUKAN: ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Ahmet ve Fikret başkanıma çok teşekkür ediyorum. 2006'dan bu yana camianın içerisindeyim. Uzun yıllar bu formayı giymek istiyorum. Sezonu da şampiyon olarak tamamlayacağımızı düşünüyorum.

İMZA TÖRENİNİN ARDINDAN SORU-CEVAP KISMINA GEÇİLDİ...

-Atiba ile görüşmeler ne durumda?
Ahmet Nur Çebi: "Atiba bizim sözleşme imzalamayı arzu ettiğimiz bir futbolcu. Kendisiyle görüşmeler devam ediyor. Menajeri yurt dışında olduğu için yetiştiremedik. Birçok konuda yol aldık. Ufak tefek şeyler kaldı. Ayrıca iç transferde başka oyuncularla da görüşüyoruz. Hayırlısıyla Atiab da karşınızda olacaktır. Biz Atiba'yı seviyoruz.
Bu imzaları atarken içerdeki dengeleri göz önünde bulundurduk. Beşiktaş camiasının huzurlu olmasını istiyoruz. Tüm dengeleri koruduk. Sağolsunlar bize zorluk çıkarmadılar. İnşallah Mayıs sonunda kupayı kaldırmayı ve senelerce bu camianın arkadaşlarla yola devam etmesini temenni ediyoruz.

TOLGAY ARSLAN: SÖZÜMÜN ERi BİRİYİM

Bundan yaklaşık 1 ay önce söz verdim. 1 ay sonra sözümün eri olduğumu gösterdim. Hayatta her şey para değildir. Ben mutluluğu seçtim. Bu aile ortamında olmak istedim ve bunun için Beşiktaş'a geldim.
Sadece Trabzonspor'dan değil İngiltere ve İtalya'dan teklifler aldım. Trabzonspor en üst düzeyde beni ikna etmeye çalıştı. Menajerim de işini yaptı. Onun işi benim önüme en iyi teklifi koymak. Uzun vadede geleceğimi Beşiktaş'ta gördüm. Babam benim için çok önemli insan. O da benim için görüşmeler yapmıştı. Ancak ben geleceğimi Beşiktaş'ta gördüm ve buraya geldim."

VELİ KAVLAK: BAŞKA GÖRÜŞMELER OLDU AMA..."

"Başka görüşmeler oldu ama ilk önce Beşiktaş olacak dedim. Benim için başka takımlar söz konusu olmadı. İlk önce Beşitkaş dedim ve Allah'a şükür oldu."