Beylikdüzü’nde "barış Ve Sevgi Buluşmaları’’ Başladı

Beylikdüzü’nde "barış Ve Sevgi Buluşmaları’’ Başladı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen ‘Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın açılışı 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleriyle başladı. Organizasyonda konser veren ünlü sanatçı Kubat’a vatandaşlar Türk bayraklarıyla eşlik etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı Beylikdüzü’nde coşkuyla kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ’Barış ve Sevgi Buluşmalrı’nın açılışının yapıldığı gecede ünlü sanatçı Kubat sahne aldı. Kubat sevilen şarkılarını seslendirirken vatandaşlar da Türk bayraklarıyla eşlik etti. Zafer Bayramı’nın tüm dünyaya barış ve mutluluk getirmesini dileyen vatandaşlar, Türkiye’nin dört bir yanından etkinliğe katılmak için geldiklerini belirttiler.
Etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün "Yurtta sulh cihanda sulh” sözünü yaşatmak istediklerini dile getirdi. İmamoğlu, "Bu akşam belki 30 Ağustos Zafer Bayramı. Biz o Zafer Bayramı’nı yani aslında savaşı barışa döndüren Atatürk’ün mesajının gelişmiş olduğunu düşünen bütün dünya ülkeleri tarafından iyi algılamasını istiyoruz. İşte bu ‘Sevgi ve Barış Buluşmaları’ bunu betimliyor” dedi.