Beyşehir’de Zabıta’dan ‘özel’ Ziyaret

Beyşehir’de Zabıta’dan ‘özel’ Ziyaret

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 188. yıl dönümü kutlamaları nedeniyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.
Her yıl 1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Raşit Güvercin ve zabıta görevlileri özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti. Zabıta Müdürü Güvercin zabıta mensupları öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.
Engellilerin sosyal alanlarda rahat hareket etmeleri açısından gerekli tüm olanakları sağlayabilmek ve onlara destek sağladıklarını hatırlatan Zabıta Müdürü Raşit Güvercin; "Teşkilatımızın 188. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Engelli kardeşlerimizi ve öğretmenlerini ziyaret ederek onların sevinçlerine ortak olalım istedik. Onların yüzündeki küçücük bir gülümseme bizleri de çok mutlu etti. İlgi ve alakalarından dolayı öğretmenlerimize ve idarecilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.