BHİD, gücüne güç katıyor

BHİD, gücüne güç katıyor

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) gücüne güç katmaya devam ediyor. Bursa Halkla İlişkiler Derneği Zett Restoran ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Yaza Veda Kahvaltısında” üyeler bir araya gelirken, yeni üyelerin de rozetleri takıldı. Üyelerin yanı sıra kahvaltıya AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve CHP Bursa milletvekili Ceyhun İrgil katılım gösterdi.

Yeni üyeleri dernek bünyesine katmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, yeni katılan 12 üye ile üye sayısını 118’e ulaştırdıklarını ifade etti. Derneğin her geçen gün gücünü arttırdığını hatırlatan Sönmezay, bunun en güzel örneğini de üye sayısı ile birlikte derneğe ilginin artması olduğunu kaydetti. Meslek itibarının artması için çalışmalarının farkındalık yaratma üzerine olduğunu belirten Mustafa Sönmezay, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından geçiler rozet töreninde, Tuğçe Yeşilkağıt-Beyçelik, Ceren Yıldız-Beyçelik, Melike Çamlıbel-Anatolium, Çiğdem Vatansever-Sönmez Medya, Gökçe Tunalıgil -Podyum Park, Berrin Karakütük-Borçelik, Özge Kiraz-Eker, Metin Baykal-Limak, Fatih Uzuner, Hülya Karaca bireysel üye olurken, kurumsal üye Köşebaşı adına Elif Dilekyiğit, Zett Restoran adına da Zekiye Nejan Demiral rozetlerini taktı.