BHİD’de Cansel Oruç güven tazeledi

BHİD’de Cansel Oruç güven tazeledi

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin (BHİD) Olağan Genel Kurulu, Nilüfer Belediyesi Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda, Divan Başkanlığı’na BHİD’in önceki dönem başkanlarından Hakan Turhan seçildi. BHİD Başkanı Cansel Oruç’un yaptığı açılış konuşması ve önceki dönemin yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporlarının okunması ve ibra edilmesinin ardından seçime geçildi. Tek listeyle gidilen ve açık oylama şeklinde yapılan seçimde Cansel Oruç, oy birliği ile BHİD’in yeniden başkanı seçilerek güven tazeledi. 


‘SEKTÖRÜMÜZDEKİ YENİLİKLERİ TAKİP EDİYORUZ’
Yaptığı konuşmada, önceki dönemde görev alan isimlere emekleri adına teşekkür eden Oruç, “Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen genel kurul süreci bizleri de etkiledi. Pandeminin tam olarak sona ermemesinden dolayı fiziki olarak sadece Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri’ni görkemli bir tören ile gerçekleştirdik. Bundan sonraki dönemde bizi yoğun günler bekliyor. Yeni dönemde hem üyeler hem de halkla ilişkiler mesleğine gönül verenler için yeni projeler yolda. Bize inanan, güvenen ve destek veren üyelerimize ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Sektördeki değişimleri ve gelişimleri yakından takip ettiklerini söyleyen Oruç, “Yeni dünyada artık dijital hayat vazgeçilmez oldu. Metaverse, NFT gibi yeni kavramlar hayatımıza girdi. Bu yeniliklere üyelerimizi ve sektörümüzü hazırlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. 


BHİD’DE YENİ YÖNETİM
Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin Yönetim Kurulu asil listesinde Cansel Oruç, Sena Er, Özgecan Demirtaş, Aslı Sakarya, Bircan Özkan, Yönetim Kurulu yedek listesinde Metin Baykal, Seda Şen, Kadriye Öncü Pakten, Seray Gül, Gani Köse, Denetleme Kurulu asil listesinde Gülin Çiftçi, Selcan Şenol, Ayşen Yılmaz, Denetleme Kurulu yedek listesinde Ahmet Akhan, Melike Çamlıbel Uca, Hülya Dündar, Yüksek İstişare Kurulu'nda ise Prof. Dr. Mahmut Zeyyat Sabuncuoğlu, Vehbi Varlık, Melih Serdar Ömeroğulları, Hakan Turhan, Tayyar Murad Kuter yer aldı.