Bıçaklı kavgada 1 ölü, 2 yaralı

Bıçaklı kavgada 1 ölü, 2 yaralı

Olay saat 02.00 sıralarında Kartal, Atalar Mahallesi Zülüf Sokakta bulunan 8 katlı apartmanın Bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre evde bulunan Abdurrahim Acar, Mümtaz Akgöl ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 2 kadın arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Abdurrahim Acar, 2 kadını ve 62 yaşındaki Mümtaz Akgöl'ü bıçaklamaya başladı.
Kadınlardan biri hafif şekilde, diğer kadın ve Mümtaz Akgöl ise ağır şekilde yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı 2 kadın ambulansla Kartal Dr. Lütfü Kırdar eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Mümtaz Akgöl'ün ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri , bir süre olayın yaşandığı dairede delil araştırması yaptı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından ceset cenaze aracına konularak Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın ardından kaçan Abdurrahim Acar ise yaklaşık bir saat sonra Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.