BILIC İKİNCİ YARIDA İDDİALI

BILIC İKİNCİ YARIDA İDDİALI

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni yabancı kuralı ile ilgili, "Yabancı sınırlaması hakkında, kural buysa biz de gerekli reaksiyonları göstereceğiz ve buna göre önlemlerimizi alacağız" dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, ilk yarıyı Beşiktaş Dergisi’ne değerlendirdi ve hedeflerini anlattı.
Avrupa Ligi’nde gruptan lider olarak çıktıklarını ve Liverpool ile eşleştiklerini hatırlatan Bilic, "Ligde uzun süre lider olmamıza rağmen ikinci sırada bitirdik. Daha iyi olabilirdik ancak kaybedilmiş hiçbir şey yok. Takımın durumunu iyi görüyorum, takım olarak ikinci yarıya hazırız" ifadelerini kullandı.
İyi bir kamp süreci geçirdiklerini belirten Hırvat teknik adam, "Arkadaşlık ortamının daha da geliştiğini görmek beni mutlu ediyor. Sıkı çalıştık ve hazırlık maçları da yaptık. Katıldığımız özel turnuvayı kazandık ve genç oyunculara şans verdik. Bu kamp süreci her açıdan beni mutlu eden, verimli bir çalışma olanağı sundu hepimize" diye konuştu.
Bilic, "Geçen sene bu kadar iyi değildik ancak kesinlikle bu sene daha yüksek bir performans sergiliyoruz. Önümüzdeki sezon ise hiç kuşkusuz ki çok daha iyi olmayı hedefliyoruz. Mücadele ettiğimiz üç kulvarda da başarılı olmak için ben ve ekibim var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Yabancı sınırlaması hakkında ise Bilic, "Yabancı sınırlamasının kalkmasının Türk futboluna etkileri nasıl olacak, bunu şimdiden kestiremiyorum. Ancak Beşiktaş açısından değerlendirecek olursam, şöyle söylemeliyim; biz planlamamızı buna göre yapmamıştık ancak kural buysa biz de gerekli reaksiyonları göstereceğiz ve buna göre önlemlerimizi alacağız" şeklinde konuştu.