Bilic, Uğur Boral'ı kadro dışı bıraktı!

Bilic, Uğur Boral'ı kadro dışı bıraktı!
Slaven Bilic’in Devler Ligi elemelerinde oynanan maçlar ve ligin ilk 2 haftasında kadroya aldığı ya da en azından seyahatlere götürdüğü tecrübeli futbolcu Uğur Boral, son 5 maçta ise ‘Yok sayıldı’ desek yeridir.

Son 3 deplasmana götürülmedi

Neredeyse antrenman kaçırmayan ve takımdaki genç oyunculara ‘ağabeylik’ yapan Uğur Boral, Kartal’ın son 3 deplasman maçında kafileye alınmazken içeride oynanan diğer 2 mücadelede de 18’e dahil edilmedi.

Silah zoruyla kararını değiştiremem demişti

Uğur Boral haftalar önce oynanan Çaykur Rizespor maçı öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada; "Forma bekliyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve antrenmanlarda da bunu gösteriyorum. Ama hoca forma vermeyecek gibi gözüküyor. Kupa maçları gelince belki o şansı bize verebilir. Kararını değiştirmek için elindem geleni yapıyorum. Kazandığım parayı hak etmek için çalışıyorum. İnsanlar dışarıdan, aldığımız paraları hak etmediğimizi söylüyor. Bu can sıkıcı bir olay. Karar hocanındır, yapacak bir şey yok. Silah zoruyla kararını değiştiremeyiz. Vicdanım rahat. İnsanlar bunu böyle bilsin" şeklinde konuşmuştu.