BODRUMLU MİNİKLER ESERLERİNİ SERGİLEDİ

BODRUMLU MİNİKLER ESERLERİNİ SERGİLEDİ

Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri, öğrendikleriyle yaptıkları eserleri sergiledi.
Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu, bir döneme damga vurmuş olan sürrealist akımın önemli ressamlarından Salvador Dali’ye ait Üstün Dökmen Akademisi tarafından seçilmiş olan 4 adet farklı resmin 3-6 yaş grubundaki öğrencilerine yorumlatarak 400 resmin yer aldığı sergiyi OASİS’te açtı.
Şu an sergide ye alan A3 formatındaki 400 adet Dali resmini dört grupta sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Sanat öğretmenlerinin gözetiminde her öğrenciye teker teker tablolar gösterilip hazırlanan soruların cevapları ile Salvador Dali’nin eserlerini yorumladılar. Her öğrenci kendi yorumlarına ve becerilerine göre oluşturduğu kişisel tablosu sırasında video kayıtlarıyla desteklendi.
Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu kurucusu Erhan Nasırlı, “Mayıs 2013’ten bu yana okulumuzdaki çocuklarımıza hizmet üretiyoruz. Araştırma,geliştirme ve uygulama anlayışlarını içeren projelerle,yaparak-yaşayarak öğrenmelerine fırsat oluşturuyoruz. ‘Dali’ye Bir de Buradan Bakın’ projesinde,çocuklar kendi penceresinden Salvador Dali’yi yorumladılar.Yaklaşık 4 aydır hazırlanan bu projenin çocuklarımıza katkı sağladığını gözlemledik” dedi.