BTSO’dan Karacabey’e ödül yağmuru

BTSO’dan Karacabey’e ödül yağmuru

Gerçekleştirdiği ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif başarılar ile tüm kent genelinde önemli başarılara imza atan Karacabey’de, atılım ve yeniliklere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, ilçenin bu başarısı BTSO tarafından da perçinlendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımlarıyla, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 43.sü düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar - 2016 ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini bulurken, Karacabey Belediyesi ile birlikte, Karacabey’de üretim yapan ve ülke ekonomisinin önde gelen kurumlarından olan Sütaş ve Matlı Grubu da gösterdiği performansla, çeşitli kategorilerde ödüllendirildi.

Karacabeyliler Gururlu

Önceki gün gerçekleştirilen ödül töreninde; ‘İş Barışına Katkı Sağlayanlar Kategorisi’nde Karacabey Belediyesi, ‘Sektör Liderleri Kategorisi’nde Sütaş, ‘Gelir Vergisi Kategorisi’nde Muharrem Yılmaz ve ‘Kurumlar Vergisi Kategorisi’nde de Matlı Yem, ödüle layık görülürken, ödülleri Karacabey Belediyesi adına Başkan Ali Özkan, Sütaş adına TARFAŞ Genel Müdürü Tarık Tezel, Muharrem Yılmaz ve Matlı grubu adına da Önder Matlı teslim aldı.

Öte yandan, ülkenin önde gelen ve konularında lokomotif görevi üstlenen kurumlarının, ilçelerinden çıkmasının haklı sevincini yaşayan Karacabeyli vatandaşlar, adı geçen kurumlarla gurur duyduklarına vurgu yaparak, başarılı çalışmaların devamını diledi.