Bu Tarz Benim'de Özlem ve Ayşenur kavgası!

Bu Tarz Benim'de Özlem ve Ayşenur kavgası!
Bu Tarz Benim'in bugünkü bölümüne Özlem Özden ile Ayşenur Balcı arasındaki kavga damgasını vurdu. Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun jüriliğini yaptığı Bu Tarz Benim yarışmasının bugünkü bölümünde yine gergin anlar yaşandı.
Olay yarışmacı Özlem, bu kez Ayşenur ile kavga etti.

"BURALAR YANAR DÖNERLİ DOBRALAR GÖRDÜ"

"Ayşenur eğri oturalım doğru konuşalım ablacığım" diyen Özlem, "Ben samimiyim, dobrayım. Buralar çok dobralar gördü ama yanar dönerli dobralar gördü. Ben hakikaten dobrayım. Mesajı da verdim,almıştır insanlar. Sen gittin geldin, hoşgeldin dedim. 'Tarzıma güveniyorum' dedin geldin. Sen madem tarzına güveniyorsun niye birine yanaşma gereği hissediyorsun?" diye sordu.

Bunun üzerine Ayşenur sesni yükselterek Özlem'e, "Fair-Play Özlem" yanııtnı verdi.

"Ne alakası var" diyen Özlem'e Ayşegül, "Çok alakası var" diye çıkıştı.

Buna karşılık Özlem, "Fair-Play başka bir şey yerinde kullanalım" dedi.

Ayşenur da, "Sen tam iyi bilmiyorsun bence" karşılığını verdi.

"KARAKTERİNDEN ÖDÜN VERME, GİT"

"Sen dersine iyi çalışmamışsın. Ben sadece gözlemlediğimi söylüyorum" diye çıkışan Özlem, "Madem tarzına güveniyorsun. Hiç kimseye yanaşmana gerek yok. Üslubun farklı. Şu an belki korkuyorsun, çekiniyorsun bir daha gidersem diye. Karakterinden ödün verme, git. Ben senin duruşunu beğenmedim" tavsiyelerinde bulundu.

"SESSİZ KALSAN İYİ KIZSIN"

Bunun üzerine Ayşegül, "Ben duruşumdan çok memnunum teşekkür ederim. Sessiz kalsan iyi kızsın aslında" dedi. "Beni sevecek insanlar böyle sevsin" karşılığını veren Özlem'e, Ayşenur, "Konu benim Özlem teşekkürler" diye çıkıştı. Özlem ise, "Ben susamam. Ben oynamıyorum, gerçeğim" karşılığını verince Ayşenur sinirlerine hakim olamayarak, "Hepinizin yerine ben oynayacağım, tamam sus, yeter" dedi.